Frank de Moei (LIFE-COACH)

Wie is Frank de Moei?

gelukkig en succesvol

Frank de Moei is als professionele life-coach een expert in het begeleiden van mensen die positieve veranderingen in hun leven willen creëren – snel èn blijvend. Coaching, training, psychologie en persoonlijke ontwikkeling zijn zijn passies. Hij gelooft dat je alles al in je hebt om het leven te leiden dat je wenst. Je bent veel sterker en kunt veel meer dan je denkt! Frank is een internationaal trainer en gediplomeerd life-coach, aangesloten bij het NOBCO (Nederlandse orde van beroepscoaches) en het EMCC (European Mentoring and Coaching Council). Naast opleidingen en diploma’s in positieve psychologie en professionele Life-coaching maakt hij gebruik van zijn jarenlange ervaring op het gebied van training, psychologie, management, communicatieve vaardigheden en persoonlijke ontwikkeling. Zijn website NewStart.nl is van Capedium Training & Coaching. Hier vind je artikelen, boeken en cursussen voor je persoonlijke groei. Inmiddels zijn er meer dan 10.000 cursisten die een cursus bij hem hebben gevolgd. En ongeveer 1.000.000 bezoekers per jaar. Blijf niet stilstaan bij een uitdaging, maar neem actie, want nu is altijd de beste tijd om te groeien! Word weer gelukkig en succesvol! Een nieuwe start!

Copyright Frank de Moei

Newstart.nl is een site van Frank de Moei en Capedium Coaching

Frank de Moei wordt regelmatig geïnterviewd en deelt zijn inzichten over een gelukkig en succesvol leven. Hier volgt een overzicht van de periode 2009 tot heden:

gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvolgelukkig en succesvol  gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol gelukkig en succesvol